dimarts, 27 d’octubre de 2015

Ractivem la campanya davant de l'iminent judici. 25 i 26 de NovembreDesprès de tres anys i mig i un temps d'inactivitat del blog, tornem a estar al peu de canó devant l'iminent judici.

Aquí teniu una actualització del cas:


Tot i la retirada de càrrecs per part de  l’Ajuntament de Barcelona i l’aprovació de les mocions de suport als plens del ajuntament del Vendrell, al de Llorenç, al de Calafell i al de Sabadell, Fiscalia i Generalitat de Catalunya, sense altra prova que la paraula de la policia, els acusen i imputen per desordres públics, deslluïment de bens immobles i danys, o sigui fer dues pintades i cremar un contenidor durant una manifestació.
Per aquestes dues coses, els demanen sis anys i mig de presó i 8700€ de multa. 
Creiem que la situació es un exemple més de com els “de sempre” intenten acovardir als qui no abaixen el cap ni acaten les seves imposicions sense queixar-se, cosa que ens ha dut a una situació doblement injusta, tant per la petició desmesurada com pel fet de que no tenen presumpció d’innocència davant d’uns fets que no han dut a terme. 
Molts més joves arreu dels Països Catalans s’han trobat en aquesta situació, i es que vivim en un Estat que es dedica a acovardir a totes aquelles persones que alcen la veu per dir que estan fartes d’aquesta crisi, de les retallades, dels desnonaments, de la precarietat en educació i sanitat, i un llarg etcètera.
Entenem que aquestes són algunes de les eines de repressió i intimidació que utilitza l’Estat per atemorir-nos. Una forma d'estigmatitzar persones, col·lectius, organitzacions i moviments socials que no renunciem a lluitar per una societat més justa. És una forma més de repressió i d’intent de fer por i acovardir al poble, perquè aquest deixi de rebel·lar-se davant totes aquestes injustícies. 
Ara, després de casi quatre anys d’espera, sembla que hi haurà judici en poc temps, i per això us volíem demanar el màxim suport possible, doncs són moments difícils en els que necessitem a la gent del nostre voltant!

Solidaritat amb els encausats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada