dilluns, 17 de juny de 2013

El 29 de març de 2012, en Pere, en David i en Jaume, tres veïns del Vendrell van anar a Barcelona a participar de la manifestació convocada en el marc de la Vaga General.


Aquella jornada de lluita, contra la reforma laboral, contra les retallades de drets bàsics que estem patint, i en defensa dels drets socials, va esdevenir una cacera de bruixes per part del que era aleshores el Conseller del Departament d’Interior, Felip Puig, amb el seu anhel de reprimir i silenciar aquelles veus que assenyalaven els culpables de la crisi, essent finalment 105 persones detingudes a Catalunya, i decretant-ne la presó provisional per a 5 d’aquestes.

Ja fa més d’un any de la detenció d’en Pere, en David i en Jaume, i fa més d’un any que a ells també els demanaven presó provisional, però finalment els van deixar en llibertat amb càrrecs.Molta gent del poble, i de la comarca, pensa que tot va quedar en aquells tres dies que van passar detinguts a Barcelona, i que a hores d’ara ja està solucionat, sense majors conseqüències per a ells.

El cert, però, és que un any i dos mesos després de la seva detenció, el procés no tant sols no ha acabat, si no que el Ministeri Fiscal, l’Ajuntament de Barcelona, i la Generalitat de Catalunya, actuant totes com acusació, demanen per cada un d’ells fins a 6 anys i mig de presó i més de 8.700 euros en concepte de multa.

Davant d’aquests fets volem informar-vos que lluny d’aturar-nos hem pres la decisió de no restar callatss, per  això mateix farem l’acte de presentació de la campanya i lectura del manifest, el proper dissabte 21 de juny a la Plaça Vella* a les vuit de la tarda us animem a estar atents a les futures convocatòries per exigir l’absolució d’en Pere, en David i en Jaume.

*En cas de que plogui la presentació es durà a terme a la sala de plens de la secció sindical, situada al carrer Nord 11-13 3r pis del Vendrell.

Per més informació, o comentaris, us podeu posar en contacte amb nosaltres, a través del correu electrònic o del Twitter:

3delvendrellabsolucio@gmail.com.

@3dVabsolucio

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada